RevoCloud neemt TC4U Internet Diensten over

RevoCloud neemt hosting TC4U Internet Diensten over

RevoCloud heeft de activiteiten van TC4U Internet Diensten overgenomen. Deze hosting provider, die onder andere diensten op het gebied van Microsoft Office 365, online virtuele werkplekken, webhosting en e-mail verzorgde, was tot voor kort onderdeel van TechnoCare B.V.
De overname geeft aan TechnoCare B.V. de ruimte om zich te blijven specialiseren in consultancy en advies en tevens biedt het de bestaande klanten robuuste en betrouwbare hosting met 24/7 support.

Migratie in volle gang

De migratie van de internetdiensten naar het RevoCloud-netwerk geschiedt in fasen en zal enkele maanden duren. Bestaande klanten kunnen nog steeds terecht bij TechnoCare voor advies en hulp op locatie, waar nodig in overleg net RevoCloud. Voor beide partijen betekent de overname tevens het versterken van de samenwerking.

Andries Geleijnse over deze stap:

“Het 24×7 online houden van internetdiensten is door de jaren heen een stuk complexer geworden. Onze schaal was eigenlijk nét te klein om dit verantwoord en rendabel te blijven doen. In plaats van verder investeren, leek het me verstandig om dit deel van ons bedrijf onder te brengen bij een betrouwbare partner, die zich specialiseert in hosting en clouddiensten. Ik kende Björn van RevoCloud al wat langer. Toen ik dit bespreekbaar maakte, hadden we snel een overeenkomst.
Björn en Sebastiaan zijn nu druk bezig met de migratie. En, ik moet zeggen, alles loopt op rolletjes. Klanten merken er nauwelijks iets van en zelfs voor de officiële overgangsdatum pakte RevoCloud al een aantal problemen snel en adequaat op. Dit zorgt voor rust en voor betere kwaliteit.
Wij kunnen ons nu meer focussen op datgene waar we écht goed in zijn; persoonlijke aandacht voor onze klanten en advies op maat.”

Andries C. Geleijnse
Directeur TechnoCare

Niet dat het iets veranderd, maar we zijn verplicht te melden dat we cookies gebruiken - dus, bij dezen.
Privacy & Cookie Policy